Lønadministration


Lønadministration.

 

 

 

Vi håndterer din løn til en fast lav pris - vi behøver blot løninput fra dig. Det spiller ingen rolle om, medarbejderne er timelønnede og/ eller fastlønnede.

 

Hos E-Bogholderiet tror vi på, at din virksomhed kører allerbedst, når du har tid og overskud til de vigtige ting. Det er derfor, at vi har specialiseret os i opgaver, som letter din hverdag.

 

Lønnen til dine ansatte er et af de områder, der bare skal være i orden. Men den månedlige løn kan være en uoverskuelig opgave, når mange andre ting, også kræver jeres opmærksomhed.

 

Hos E-Bogholderiet klarer vi lønnen for jer uden besvær. I mailer os blot, hvis en ansat har holdt ferie, har været syg eller lignende. Vi sørger for, at lønsedlen dukker op i e-boks hos jeres medarbejdere og for at lønnen bliver udbetalt.

 

Står I overfor at skulle ansætte en ny medarbejder eller måske en lærling, er vi også behjælpelige med at finde ud af den rette løn og alle de påkrævede tillæg. Det giver jer tid til at fokusere på den nye medarbejder.

 

 

3

Vi kan håndtere alle typer opgaver såsom momsregnskab, rapportering og debitor- og kreditorfunktionen.


2

Du bestemmer selv, om du ønsker fuld outsourcing eller blot hjælp til enkelte opgaver, som I ikke selv ønsker at varetage.


1

Vi kan varetage hele eller dele af din virksomheds regnskabsfunktion.


4

Vi kan levere de kompetencer, som I ikke selv besidder


 
 
 

BOOK ET UFORPLIGTENDE

Skriv til os herunder, så kontakter vi dig for et møde.

Husk at skrive, hvad din henvendelse handler om.

E-Bogholderiet

 - Værkstedsgården 7 - 2620 Albertslund -

Mobil 23 83 38 09  -  Kontor 70 20 10 66  -  info@e-bogholderi.dk  -  CVR 38 16 33 02