Om Lønkontoret

Om Lønkontoret

 

 

Vi håndterer din løn til en fast lav pris - vi behøver blot løninput fra dig. Det spiller ingen rolle om, medarbejderne er timelønnede og/ eller fastlønnede.


Hos Lønkontoret tror vi på, at din virksomhed kører allerbedst, når du har tid og overskud til de vigtige ting. Det er derfor, at vi har specialiseret os i opgaver, som letter din hverdag.


Lønnen til dine ansatte er et af de områder, der bare skal være i orden. Men den månedlige løn kan være en uoverskuelig opgave, når mange andre ting, også kræver jeres opmærksomhed.


Hos Lønkontoret klarer vi lønnen for jer uden besvær. I mailer os blot, hvis en ansat har holdt ferie, har været syg eller lignende. Vi sørger for, at lønsedlen dukker op i e-Boks hos jeres medarbejdere og for at lønnen bliver udbetalt.


Står I overfor at skulle ansætte en ny medarbejder eller måske en lærling, er vi også behjælpelige med at finde ud af den rette løn og alle de påkrævede tillæg. Det giver jer tid til at fokusere på den nye medarbejder.

 

vi har en fast bogholder tilknyttet til hver kunde, som så altid har back-up i en kollega, så der ikke opstår problermer ved evt. sygdom. derfor kan vi tilbyde en mere personlig behandling for dig og din ansatte.

Vores mål er, at du oplever os som en integreret del af af din virksomhed, som sidder lidt længere nede af gangen.

 

Vi mødes til et indledende møde, hvor vi drøfter dine behov, hvilke opgaver du ønsker assistance til, og hvilke opgaver du selv udfører.

Enten kommer vi ud til din virksomhed, eller også udføres arbejdet fra vores kontor.

 

Lønkontoret anvender primært de elektroniske regnskabsprogrammer e-conomic, C5, Navision, men vi kender de fleste programmer der ude.

 

Alle vores aftaler skrives ned, og du vil modtage et tilbud på de opgaver, vi bliver enige om. Heri vil det fremgå, hvem der udfører hvilke opgaver, således at alle frister overholdes.

 

Helle Korsled

        Partner

Maja Rosenkilde

Partner

Sanne Olsen

   Regnskabsassistent