Ny Iværksætter

Så kan vi give dig overskud til at fokusere på dine kunder

 

Som nystartet virksomhed er der mange ting, som kan virke uoverskuelige. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i gang. Vi kan hjælpe dig med adgangen til regnskabsprogram, bestilling af medarbejdersignatur, adgang til kontokik via banken og meget mere. Vi sørger altså for, at du som nyopstartet kommer godt i gang uden at gå død i alt det administrative, der er, når man starter et firma.

 

Som iværksætter med nystartet virksomhed, er der rigeligt at tænke på. Med vores billige iværksætterpakke kan du tage hånd om dine kunder og sikre din indtjening. Derved sikrer vi dig et solidt fodfæste, når du begynder som selvstændig.

 

Lønkontorets Iværksætterpakke, indeholder rådgivning i brugen af det online regnskabssystem e-conomic. Vi hjælper dig med at layoute din faktura, rådgiver dig om valg og tilpasning af kontoplan og underviser dig i basal bogføring. Vi hjælper dig også med at registrere din virksomhed hos SKAT og kontrollerer den første måneds bilag. Samtidig tilbyder vi dig en måneds gratis telefonsupport i tidsrummet klokken 10-15.

 

Køber du iværksætterpakken, giver vi samtidig 10 procents rabat på klargøring til revision, når årsregnskabet skal afleveres til revision.

 

 

 
 
 
 

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE


Skriv til os herunder, så kontakter vi dig for et møde.

Husk at skrive, hvad din henvendelse handler om.

Er du ny Iværksætter