Lønadministration

Lønadministration.

 

Hos Lønkontoret tror vi på, at din virksomhed kører allerbedst, når du har tid og overskud til de vigtige ting. Det er derfor, at vi har specialiseret os i opgaver, som letter din hverdag.


En af de vigtigste opgaver, for alle virksomheder med ansatte, er korrekt udbetaling af løn samt at lønnen udbetales til tiden. Disse faktorer er meget afgørende for, hvordan medarbejdere opfatter den virksomhed, de arbejder i. Hvis forkerte eller ligefrem manglende lønudbetalinger gentager sig, kan det gå hårdt ud over stemningen på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt med et godt system til at varetage lønnen, og som passer til den branche, virksomheden beskæftiger sig med. Dette gælder specielt hvis der er særlige overenskomster at forholde sig til.

 

Hos Lønkontoret klarer vi lønnen for jer uden besvær. I mailer os blot, hvis en ansat har holdt ferie, har været syg eller lignende. Vi sørger for, at lønsedlen dukker op i e-boks hos jeres medarbejdere og for at lønnen bliver udbetalt.

 

Står I overfor at skulle ansætte en ny medarbejder eller måske en lærling, er vi også behjælpelige med at finde ud af den rette løn og alle de påkrævede tillæg. Det giver jer tid til at fokusere på den nye medarbejder.


Funktionærer eller timelønnede medarbejdere

Uanset om virksomheden består af funktionærer, timelønnede eller en kombination heraf, kan Lønkontoret hjælpe med at køre lønnen. Vi har stor erfaring i de mest almindelige lønsystemer, og vi kan sørge for import direkte i lønsystemet, hvis virksomheden f.eks. benytter et time-registreringssystem for de ansatte. Vi kan også hjælpe med valg af både lønsystem og timeregistreringssystem.
Fra lønsystemet kan vi lave integration til regnskabssystemet, så lønnen automatisk overføres til klassekladden. Vi kan hjælpe med indrapportering og afregning af A-skat, lave ferieregnskab, afsteming m.v.

 

 


Skriv til os herunder, så kontakter vi dig for en uforpligtigende snak

Husk at skrive, hvad din henvendelse handler om.

 
 
 
 

1

Vi kan varetage hele eller dele af din virksomheds regnskabsfunktion.


2

Du bestemmer selv, om du ønsker fuld outsourcing eller blot hjælp til enkelte opgaver, som I ikke selv ønsker at varetage.


3

Vi kan håndtere alle typer opgaver såsom momsregnskab, rapportering og debitor- og kreditorfunktionen.


4

Vi kan levere de kompetencer, som I ikke selv besidder